Powered by Smartsupp

Poznato je, kako za nama najdraže osobe, najteže pronalazimo savršen poklon. 
To su osobe za koje bismo dali sve, pa nam je važno da poklonom to i izrazimo.

Upravo u potrazi takvog jednog poklona, prije nekoliko godina započela je priča Plišanog mede.  

Plišanci koji su se mogli naći u trgovinama ni blizu nisu ispunjavali očekivanja današnjeg direktora tvrtke, koji je bezuspješno tragao za velikim plišanim medom. Nezadovoljan ponudom, i pomalo u panici jer nije uspio pronaći savršen poklon, odlučio je kupiti malog medvjedića u lokalnoj trgovini i “prepraviti” ga po svojoj mjeri, odnosno napraviti uvećanu verziju malog plišanog mede za gotovo deset puta – pretvoriti ga u velikog plišanog medu.

Iako je prvotna ideja bila bezuspješna, u njemu se probudila dječja ljubav prema plišanim medvjedićima i želja za stvaranjem personaliziranih poklona koji će uveseljavati kako one koji traže, tako i one kojima je poklon namijenjen.

Danas stvaranje personaliziranih poklona, kao što su plišanci ili jastuci, predstavlja našu svakodnevicu, ali i misiju i radost, a radimo s naglaskom na kvaliteti. 
Veseli nas kada vam možemo olakšati pronalazak savršenih poklona za sve prigode, od rođendana, godišnjica, pa do Božića, Nove godine i Valentinova.
Sreća je kod takvih poklona zagarantirana. Svojim velikim, toplim i najmekšim zagrljajem plišani medo će zasigurno izmamiti osmijeh na licu vaših voljenih. A nitko ne ostaje ravnodušan ni na personalizirane poklone na kojima je njihova najdraža fotografija, posebna poruka ili njihov nadimak.

Zatvori

Ne napuštaj košaricu!🛒

Spremi svoju košaricu za kasnije, a tko zna možda Vam pošaljemo i kod za popust :)🐻🐼

Želite li primati personalizirane ponude?

Omogućite obavijesti za dobivanje ažuriranja u stvarnom vremenu o vašoj košarici i popustima? 😀🧸

Možda kasnije
×
×

Košarica

What Our Clients Say
793 recenzije